Hollilak_nappali panoráma

Hollilak kívül-belül

Hány szoba van? Hány ember fér el?Van-e jakuzzi, dézsafürdő, vízesés és kispatak? És miért is a Hollilakot válaszd?

Közkívánatra a részletek, amelyeket a képek nem mondanak el! A Hollilak egy 30nm alapterületű házikó pázsitos kert közepén. A fedett teraszt három tuja barátunk árnyékolja, miközben az ébresztő kávénkat vagy kedvenc borunkat úgy ihatjuk meg, hogy mi mindent látunk, bennünket azonban csak az, ki tudja, hol keressen.

A széles teraszajtó tágas nappaliba visz, kis asztal 4 székkel, kényelmes kanapé, TV, hűtő és boltíves teakonyha hívogat. Meglepetés az asztalon, ingyen WiFi kódját sms-ben kapod!

Folyosóról hálófülke nyílik, franciaágy a szobácskát betölti. Beépített szekrénybe ruhád teheted, ablakon kertbe tekinthetsz! Csendes zug a jó alváshoz, pihenésed nyugalommal párosított.

A Hollilak fürdőszobája káddal kecsegtet, királyok széke diszkréten elrejtett. Ablakából üde szellő és madárcsicsergés, kell-e több vajon ennél?

Gondos kezek szépítgetik kertjét, szalonnasütögető várja vendégét! Ez hát a kis házikó, – Hollilak, 2021 június 1-től már foglalható!

És, hogy miért a Hollilakot válaszd? Mert minden szegletében érezhető, hogy gondos kezek készítették elő a vendégeknek. 500 méterre található a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő bejáratától, csendes utcában, ahol reggelente madárcsicsergés ébreszti az ott lakókat. Otthonosan berendezett, légkondicionált házikó, hangulatos kerttel és fedett terasszal. A teakonyha jól felszerelt, a kényelmes franciaággyal ellátott háló igazi kuckó, a kertben szalonnasütési, bográcsozási lehetőség. Itt valóban pihentető a nyaralás: a vendégház biztosítja a privát elvonulást, miközben számos élményt kínál a térségben! 30 km-es körzetben, kiváló programok az Alföld szívében!

Hollilak_terasz

Hollilak_bejárat

Hollilak_kávéateraszon

megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin